Een bak boordevol informatie over de beste producten

Welkom bij ons support center

Home » Kennisbank » Fronius WiFi configuratie
“Kennis is macht!”

Francis Bacon zei het al in 1597, 'Scientia potentia est'. De zin betekent in het Nederlands 'Kennis is macht'. Hiermee stelde Bacon dat kennis en/of scholing één van de belangrijkste dingen is in het leven.

Wij zijn het volledig met Francis Bacon eens, en daarmee delen wij onze kennis middels deze kennisbank. Wij willen dat onze klanten nog meer kennis krijgen en zo nog meer klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

In de FAQ zijn de meest gestelde vragen aan ons te vinden. In de kennisbank is specifieke technische informatie te vinden over de producten die wij leveren. Ook kun je hier montage- en installatievideo's vinden.

Staat je vraag er niet tussen en wil je wel een antwoord. Bel ons dan op 085-773 77 25. Wij zorgen dan voor een antwoord en dat jouw vraag ook hier op de kennisbank komt te staan. Zo doet een ander er weer zijn voordeel mee, want; 'Kennis is macht'!

Kennisbank Fronius WiFi configuratie

Recente posts

Tips en tricks van Fronius om

Deze video laat zien hoe u de Fronius Datamanager 2.0 kan configureren voor Wi-Fi-toegang en via de gratis Fronius Solar.web energie portal. Via een QR code, Fronius Solar.web App en de ingebouwde installatie de Datamanager 2.0 kan volledig draadloos (smartphone/tablet) worden geconfigureerd.

Deze stapvoor-stap handleiding laat zien hoe makkelijk dit proces is.