Een bak boordevol informatie over de beste producten

Welkom bij ons support center

Home » Kennisbank » Hoe werkt de BTW teruggaaf?
“Kennis is macht!”

Francis Bacon zei het al in 1597, 'Scientia potentia est'. De zin betekent in het Nederlands 'Kennis is macht'. Hiermee stelde Bacon dat kennis en/of scholing één van de belangrijkste dingen is in het leven.

Wij zijn het volledig met Francis Bacon eens, en daarmee delen wij onze kennis middels deze kennisbank. Wij willen dat onze klanten nog meer kennis krijgen en zo nog meer klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

In de FAQ zijn de meest gestelde vragen aan ons te vinden. In de kennisbank is specifieke technische informatie te vinden over de producten die wij leveren. Ook kun je hier montage- en installatievideo's vinden.

Staat je vraag er niet tussen en wil je wel een antwoord. Bel ons dan op 085-773 77 25. Wij zorgen dan voor een antwoord en dat jouw vraag ook hier op de kennisbank komt te staan. Zo doet een ander er weer zijn voordeel mee, want; 'Kennis is macht'!


Kennisbank Hoe werkt de BTW teruggaaf?

Recente posts

BTW teruggave, kan dit en hoe werkt dit?

Hoe werkt de BTW teruggaaf?

Het Europese hof van Justitie heeft bepaald dat particulieren met zonnepanelen energieproducenten, en dus ondernemer zijn. Dit houdt in dat de BTW teruggevraagd kan worden. Een voordeel van 21%

Na aanschaf van de zonnepanelen kunt u zich aanmelden als startende ondernemer. Het benodigde formulier kunt u vinden door op deze link te drukken.

Particulieren kunnen zich in het volgende kalenderjaar uitschrijven via de kleine ondernemers regeling. Tot die tijd moet u elk kwartaal aangifte doen (het eerste kwartaal een forfaitbedrag, daarna een 0-aangifte).