Een bak boordevol informatie over de beste producten

Welkom bij ons support center

Home » Kennisbank » Hoeveelheid ballast bij een platdaksysteem
“Kennis is macht!”

Francis Bacon zei het al in 1597, 'Scientia potentia est'. De zin betekent in het Nederlands 'Kennis is macht'. Hiermee stelde Bacon dat kennis en/of scholing één van de belangrijkste dingen is in het leven.

Wij zijn het volledig met Francis Bacon eens, en daarmee delen wij onze kennis middels deze kennisbank. Wij willen dat onze klanten nog meer kennis krijgen en zo nog meer klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

In de FAQ zijn de meest gestelde vragen aan ons te vinden. In de kennisbank is specifieke technische informatie te vinden over de producten die wij leveren. Ook kun je hier montage- en installatievideo's vinden.

Staat je vraag er niet tussen en wil je wel een antwoord. Bel ons dan op 085-773 77 25. Wij zorgen dan voor een antwoord en dat jouw vraag ook hier op de kennisbank komt te staan. Zo doet een ander er weer zijn voordeel mee, want; 'Kennis is macht'!


Kennisbank Hoeveelheid ballast bij een platdaksysteem

Recente posts

Hoeveel ballast dient er geplaatst te worden bij een platdaksysteem?

Er dienen 2 tegels per paneel geplaatst te worden en op de hoeken van de rij 1 extra. Hierbij gaan wij uit van tegels van 60x40x5 met een gewicht van 27.72kg

(Dit geldt voor een standaard systeem, dit is een advies hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.)