Een bak boordevol informatie over de beste producten

Nieuws van Navetto

Home » Nieuws » Actie Navetto

Nieuws Actie Navetto

Recente posts

Blog Afbeelding

met korting op maar liefst 4 producten


Op maar liefst 4 producten geeft Navetto een geweldige korting weg. Deze actie geldt tot en met 31 augustus. Wil je informatie over prijzen, mail dan naar info@navetto.nl.

Warmtepompboilers van Atlantic

De warmtepompboiler onttrekt warmte aan de buiten- en binnenlucht en dit wordt gebruikt om het water in het reservoir op te warmen. Atlantic gebruikt gepatenteerde technologie die een maximale tankbescherming en een hoogste warmtepomprendement combineert met een breed werkingsbereik (-5 tot +45 graden Celcius). De warmtepompboilers zijn eenvoudig te installeren dankzij draaibare lucht in- en uitlaten. Ze zijn stil in gebruik en het bedieningspaneel is makkelijk te bedienen. Ook werken de warmtepompboilers van Atlantic, door gebruik van duurzame energie, uiterst zuinig. Bekijk hier de warmtepompboilers van Atlantic of lees onze uitgebreide informatie over de warmtepompboiler.

Verkoop meer warmtepompboilers of zonneboilers door je klant te attenderen op de ISDE subsidies. Lees hier meer over ISDE subsidies

Zonneboilers van HRsolar

Een zonneboiler zorgt voor warm water in de douche of keuken en kan gedeeltelijk de verwarming in je huis voor zijn rekening nemen. De HRsolar zonneboilers zijn beschikbaar in verschillende maten; afhankelijk van het aantal watergebruik per huishouden. Zonneboilers van HRsolar staan bekend om zijn hoogste opbrengst van Nederland, de uitstekende prijs / kwaliteitverhouding, het roestvrijstalen voorraadvat en de zonnecolector in pv formaat. Bekijk ons assortiment HRsolar zonneboilers. 

Solarkabels van EGE Kablo

Kabels van EGE Kablo zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge machanische eisen, extreme weersomstandigheden en permanente installaties. Deze kabels zijn ozon- en UVbestendig en zijn getest op thermisch uithoudingsvermogen. Verwachte levensduur 25 jaar.

Op een rij:
– UV en ozon bestendig,
– weerbestendig,
– halogeenvrij,
– slijt- en snijvast,
– brandvertragend en brandwerend,
– bestnad tegen kortsluiting tot 200 graden Celcius,
– verwachte levensduur ca 25 jaar.

Platdaksysteem van Avasco

Het montagesysteem Solarspeed van Avasco is voor platte daken en heeft een lage ballast oplossing wat simpel en snel in elkaar te klikken is. De montage is hierdoor erg makkelijk. Lees hier de gebruikservaring van SunnyPanels.

Voordelen:
– voorgemonteerde montage driehoeken,
– “fit & click” frame,
– super snelle & gemakkelijke montage,
– ideaal voor platte daken,
– vervaardigd uit Magnelis staal.