Een bak boordevol informatie over de beste producten

Nieuws van Navetto

Home » Nieuws » Wij zijn blij: Navetto groeit

Nieuws Wij zijn blij: Navetto groeit

Recente posts

Blog Afbeelding

Pim leidt groei Navetto in goede banen

Navetto groeit

Navetto groeit en daar zijn we blij mee. Ons aanbod van producten valt in de smaak en steeds meer installateurs weten ons te vinden. We zijn ook blij met Pim Schouten. Sinds de start van het nieuwe jaar is hij aan boord gestapt. Pim zorgt ervoor dat deze groei in goede banen wordt geleid. Daarnaast focust hij zich op onze relaties.

Pim is geen onbekende van Navetto, hij was al klant sinds het eerste uur. Hij heeft 8 jaar ervaring met zijn eigen PV bedrijf, kent dus de producten en weet wat installateurs nodig hebben. Maar hij is vooral ondernemer, met oog voor marketing en daarmee een mooie aanvulling voor Navetto.

Pim stelt zich voor

“Laatst kwam ik Bart tegen op een beurs en we spraken over de ontwikkelingen bij Navetto. Bart vertelde mij over de uitdagingen waar Navetto de komende periode voor staat. Succes is mooi, maar je moet er wel goed mee om kunnen gaan en de klant datgene bieden wat ze van je mogen verwachten. Niets is minder waar en dat gaat niet vanzelf. Een mooie taak dus, die ik met twee handen heb aangepakt.

Voordat ik in de PV ben gaan werken heb ik diverse marketingmanagement functies gehad. Afgelopen jaren heb ik naast mijn werk als PV installateur ook gewerkt als adviseur op het gebied van marketing, ook bij bedrijven uit de PV industrie. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd soms ijsmeester op Schaatsbaan Rotterdam. Het leuke aan dit werk is dat je onder de mensen bent, met techniek bezig bent en telkens weer trots kunt zijn op het afleveren van super glad ijs.
Mijn sport is ijshockey, dus dat verklaart de passie voor ijs. Wekelijks rij ik naar Tilburg om daar naar mijn favoriete ijshockeyclub te kijken die in de Duitse competitie speelt. Op zondagavond ga ik dan graag het geleerde in praktijk brengen met een groep van 10-15 man. Dat is erg leuk en het houdt me fit. Ik mag ook graag een rondje hardlopen, maar dan moet het wel lekker weer zijn.

Ik woon in Rotterdam en heb een gezin met drie kinderen die alle drie op de middelbare school zitten. Mijn vrouw werkt in Maassluis, dus we rijden nu soms achter elkaar aan. Misschien dat we ooit nog deze kant op verhuizen, maar voorlopig wil ik me richten op de groei van Navetto!”

Ik kijk er naar uit binnenkort kennis te maken. Connect nu al met mij op LinkedIn.