Een bak boordevol informatie over de beste producten

Nieuws van Navetto

Home » Nieuws » We hebben een nieuwe accountmanager

Nieuws We hebben een nieuwe accountmanager

Recente posts

Blog Afbeelding

Gianni Romano vertelt

“Als nieuwe collega van het Navetto-team stel ik me graag even voor. Mijn naam is Gianni Romano en ik ga bij Navetto als accountmanager aan de slag. Zelf woon ik in de oude vestingstad Zaltbommel. Daar ben ik ook opgegroeid. Ik ben sportief en hou van een goed potje voetbal spelen. Ik vind het een mooie teamsport. Werken in  teamverband vind ik ook erg belangrijk. Dat is één van de redenen dat ik de uitdaging bij Navetto ben aangegaan.

Mijn ervaring

Het team van Navetto was al redelijk bekend voor mij, omdat ik hiervoor bij de fabrikant Systovi in Frankrijk heb gewerkt. Toen had ik al veel contact met Bart over de producten en zonnepanelen van Systovi. Dankzij deze baan heb ik veel ervaring in de PV wereld opgedaan. Vóór mijn ervaring met de fabrikant Systovi ben ik werkzaam geweest in de autobranche. Daar heb ik aantal jaar ervaring opgedaan in de verkoop/inkoop, aftersales, leidinggevende, marketing en administratie. Eigenlijk was ik de allrounder in het bedrijf.

Kennis maken

En nu ga ik aan de slag bij Navetto. Ik kijk er naar uit om binnenkort met jou kennis te maken. Connect nu alvast met mij op LinkedIn.”