Een bak boordevol informatie over de beste producten

Nieuws van Navetto

Home » Nieuws » Ontmoet Ashley

Nieuws Ontmoet Ashley

Recente posts

Blog Afbeelding

Offertes en accountmanager

Ik ben Ashley, 25 jaar jong, en woon sinds enkele jaren in Den Haag. Sinds 19 november ben ik werkzaam bij Navetto als commercieel medewerker en binnenkort ook als accountmanager buitendienst. Daar heb ik ontzettend veel zin in. Ik heb het enorm naar mijn zin bij Navetto en kijk uit naar een leuke, leerzame en lange samenwerking.

4 jaar geleden ben ik begonnen als Solar Advisor bij IKEA. Dit begon als een pilot concept in samenwerking met Hanergy Solar. Als leek toen der tijd, had ik nooit gedacht dat deze markt mij zo zou trekken. Daar heb ik veel van de solarbranche geleerd, en heb ik mij verder ontwikkeld in dit vak. Tot op de dag van vandaag heeft het mij nog geen enkele keer verveeld. In 2016 ben ik begonnen als accountmanager particulier bij SolarNRG en was ik voor gedurende een jaar ook verantwoordelijk voor de inkoop/voorraadbeheer.

Naast mijn carrière in de PV, ben ik ook nagelstyliste. Een paar avonden per week ondersteun ik mijn beste vriendinnetje in haar salon Den Haag. Dit vind ik ook heel leuk om te doen.