Een bak boordevol informatie over de beste producten

Nieuws van Navetto

Home » Nieuws » Onze nieuwe collega

Nieuws Onze nieuwe collega

Recente posts

Blog Afbeelding

Even voorstellen

Mijn naam is Kimberley Kleijwegt. Ik ben 32 jaar, geboren te Delft en nu woonachtig met mijn verloofde in het mooie Maasland. In mijn vrije tijd bezoek ik graag concerten en sta ik regelmatig in de sportschool. Ik zie mijzelf als creatief en leergierig.

Ondernemend

Ik heb gewerkt als visagiste voor een cosmeticabedrijf. Daar richtte ik mij voornamelijk op de verkoop. Klanttevredenheid stond hier boven aan de lijst.
Ook ben ik eigen horecaondernemer geweest. Bij het ondernemerschap komt veel kijken. Ik werkte achter de bar, stond in de keuken, bediende de klanten of hield mij bezig met het organiseren van feesten. Klanttevredenheid is dan ook erg belangrijk.

Nieuwe carrière

Ondanks dat de solarbranche een hele andere wereld is, vind ik het weer erg leuk om met klanten te werken. Deze branche is continu in beweging. Bij Navetto houd ik mij bezig met de ordeverwerking, beantwoord ik (telefonische) vragen, informeer klanten over levertijden, en te zijner tijd bied ik ook technische ondersteuning. Terugkerende factor hierin is de klanttevredenheid, want ook bij Navetto is dat essentieel. Al met al weer een heel nieuwe, interessante baan waarin ik veel kan leren.