Een bak boordevol informatie over de beste producten

Nieuws van Navetto

Home » Nieuws » Optimaliseren Navetto

Nieuws Optimaliseren Navetto

Recente posts

Blog Afbeelding

Optimaliseren logistieke- en IT processen van Navetto

Optimaliseren Navetto

Navetto wil het proces tussen de logistieke- en IT processen optimaliseren. Wij willen dat jij als installateur via een online tool sneller jouw bestelling kunt plaatsen. Daarnaast willen wij ook een calculatietool aanbieden zodat jij op het dak kunt berekenen wat er nodig is, en aan de hand daarvan meteen een offerte kunt maken voor jouw klant. Verder willen we het ordersysteem versnellen zodat producten sneller geleverd kunnen worden. Al met al een mooie uitdagende taak. Deze taak neemt Jasper van der Schilt op zich. Hij stelt zichzelf aan je voor:

Jasper van der Schilt

Mijn naam is Jasper van der Schilt. Per 1 oktober 2018 ben ik in dienst bij Navetto. Ik ben 34 jaar, geboren en nog steeds woonachtig in Hoek van Holland samen met mijn vriendin, aankomend kindje en onze hond Pip. In mijn vrije tijd voetbal en squash ik graag, wandel ik met Pip, en houd ik van het kijken naar een serie of film.

Van logistiek naar IT

Ik heb een logistieke opleiding afgerond en ben vanuit de praktijk de IT-kant opgerold. Het is interessant om de logistieke bedrijfsprocessen te vertalen naar IT processen, waarbij in mijn beleving IT altijd ondersteunend dient te zijn aan de bedrijfsprocessen. Mijn carrière begon als planner op Schiphol bij een cateringbedrijf. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt als masterdata en productie coördinator bij een producent in jonge planten. En in mijn vorige baan werkte ik als coördinator IT & data analyse bij een stichting die in Nederland de inzameling en recycling van e-waste regelt. Bij deze laatste twee bedrijven ben ik een onderdeel geweest van een IT transitie. Een hectische en drukke periode, maar daarnaast ook erg leuk en leerzaam.

Bij Navetto

Sinds 1 oktober ben ik met veel plezier gestart bij Navetto als applicatiebeheerder. Ik zal mij binnen Navetto gaan bezig houden met de vertaling tussen de logistieke- en IT processen, het verder optimaliseren van de IT omgeving, en het gebruik ervan. Zo zullen we ons bijvoorbeeld richten op ontwikkelingen in het bestelgemak, met behulp van een online ordertool, en het opzetten van calculatietools. Al met al een mooie uitdaging en ik kijk ernaar uit om mijn steentje hierin bij te dragen.