Een bak boordevol informatie over de beste producten

Nieuws van Navetto

Home » Nieuws » Winteractie Navetto

Nieuws Winteractie Navetto

Recente posts

Winteractie en Enphase

Tijdens onze winteractie zetten wij de Enphase M215 en de Enphase M250 in het zonnetje.
Binnen de zonne-energiebranche is Enphase marktleider op het gebied van de micro-omvormer technologie. Deze fabrikant is betrouwbaar en geeft standaard 20 jaar garantie. De omvormers zijn geschikt voor ieder dak en voor ieder aantal panelen. Daarbij geeft het product unieke inzichten in opwekking en gebruik.

Enphase mag zich van het EuPD o.a. in Europa ‘Top brand PV’ noemen in de categorie omvormers. Dit marktonderzoeksbureau verricht elk jaar een onderzoek onder installateurs in verschillende landen wereldwijd. Aan de installateurs is gevraagd hoe zij denken over Enphase aan de hand van de volgende criteria’s: naamsbekendheid, kwaliteit, distributie en markpenetratie. Enphase behaalde op al deze criteria’s hoge cijfers.

Bent u installateur en wilt u meer weten over onze winteractieprijzen, bel ons: 085 773 77 25 of mail naar Jos Bos: jos@navetto.nl

Winteractie en Zeversolar

Bij de omvormers van Zeversolar komen eenvoud, betrouwbaarheid en betaalbaarheid samen. Door een extreem licht gewicht en een verhoogde betrouwbaarheid is het plaatsen en hanteren van deze installatie zeer gemakkelijk. Met het verbeterde rendement van 97,8% wordt een PV installatie nog betaalbaarder.

Bent u installateur en wilt u meer weten over onze winteractieprijzen, mail dan naar Jos Bos: jos@navetto.nl