Een bak boordevol informatie over de beste producten

Nieuws van Navetto

Home » Nieuws » Zet de volgende stap

Nieuws Zet de volgende stap

Recente posts

Blog Afbeelding

en wordt energie onafhankelijker

Je wilt graag energie onafhankelijker worden zodat je geld uitspaart. Maar wat is nu een juiste stap voor jouw  situatie? Er is op dit moment al zoveel mogelijk. Laten wij je meenemen in een aantal mogelijkheden zodat je de goede beslissing neemt:

De warmtepompboiler

De eerste optie die wij noemen is de warmtepompboiler. De warmtepompboiler onttrekt warmte aan de buiten- en binnenlucht en dit wordt gebruikt om het water in het reservoir op te warmen. Als het buiten te koud is, springt je cv-ketel bij. Een warmtepomp is goedkoper dan een volledig elektrische warmtepomp. Je kunt het vaak ook combineren met je huidige cv-ketel. Lees onze uitgebreide informatie over de warmtepompboiler.

Voordelen van de warmtepompboiler:

– Voordelige opwarming van sanitair tapwater.

Milieuvriendelijke opwarming van het tapwater.

– Tot 3 x minder stroomverbruik dan een elektrische boiler.

– Perfect te combineren met zonnecollectoren (thermisch).

– 1 KWH verbruikte stroom levert 3,7 KWH energieopbrengst

Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen? Stuur een mailtje naar info@navetto.nl of vul het contactformulier onder aan deze pagina in

De zonneboiler

Een tweede interessante optie is de zonneboiler. De zonneboiler regelt het warme water in huis en werkt in combinatie met zonnecollectoren (niet te verwarren met zonnepanelen). Bekijk hier hoe de zonneboiler werkt. Je bespaart met deze constructie over het hele jaar ongeveer de helft op je energiekosten voor warm water. Het warme water wordt opgeslagen in een voorraadvat (warmteaccu). Als het vat leeg is of nog niet op temperatuur is springt de cv-ketel bij zodat u altijd warm water heeft. Bereken jouw voordeel met deze calculator. 

Interesse? Stuur een mailtje naar info@navetto.nl of vul het contactformulier onder aan deze pagina in

Ga voor een opeenstapeling van subsidie

Voor uitbreiding van de duurzaamheid in jouw huis is de ISDE subsidie de moeite waard. Heb jij eerder zonnepanelen laten plaatsen, dan zou een mooie volgende stap de aanschaf van een zonneboiler kunnen zijn. De zonnecolletoren lijken exact op de zonnepanelen, zodat er op het dak geen verschil te zien is.

Door producten te combineren is er een mogelijkheid om subsidies te gaan stapelen. Wanneer de warmtepompboiler gecombineerd wordt met een collectorset (zonneboiler met collectoren) vragen wij voor beide producten subsidie aan.

Vraag een offerte aan of stel je vraag en neem contact op. Of stuur een mailtje naar info@navetto.nl

Bekijk hier hoe de zonneboiler werkt. ->

Bereken jouw voordeel met deze calculator. ->