Zoeken

Over Navetto

PARTNER VAN DE DUURZAME INSTALLATEUR

Wij staan voor u klaar! Met team Navetto geven wij voor iedere aanvraag een gepast advies, met als doel een duurzame klimaat oplossing.

Ons assortiment bestaat uit solar en klimaat producten afkomstig van fabrikanten die garant staan voor kwaliteit. Met onze vakkennis maken wij een selectie uit het grote productaanbod om u een complementair aanbod te bieden. Daarnaast onderhouden wij uitstekende relaties met onze partners waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de laatste (technische-)ontwikkelingen en snel kunnen schakelen voor zowel service als leveringen.

CARBON FOOTPRINT

Bij Navetto zijn wij iedere dag bezig met verduurzaming en streven wij ernaar om de totale carbon footprint zo laag mogelijk te krijgen.

Hierbij kunt u denken aan het verduurzamen van ons pand met zonnepanelen en een warmtepomp, maar ook dagelijkse handelingen intern zoals afval scheiden en minimaal printen staan centraal.

Een groot deel van onze verduurzaming vindt plaats bij het blijven ontwikkelen van duurzamere verpakkingsmaterialen en transport. Hierin spelen ook onze partners een rol en streven wij met elkaar naar een duurzamere wereld.

Het is onze missie om een bijdrage te leveren aan de energietransitie, met behulp van decentraal opgewekte schone energie.

U en uw projecten staan tezamen met onze kennis en advies centraal!

Filters
Sorteren
Overzicht

Toevoegen aan projectlijst

Selecteer eerst een projectlijst
Projectlijsten
Vul een projectlijstnaam in