Zoeken

REC

REC, opgericht in 1996, is een toonaangevend Europees merk in zonnepanelen. Door middel van een verticaal geïntegreerde productie van silicium naar wafers, naar cellen, naar hoogwaardige panelen om uit te breiden tot zonne-energie-oplossingen, biedt REC de wereld een betrouwbare bron van schone energie. Deze betrouwbaarheid wordt ondersteund door de laagst aantal garantieclaims in de industrie.

REC Group doelstelling: mensen over de hele wereld van stroom voorzien via betrouwbare producten van topkwaliteit

Zonne-energie is de snelst groeiende bron van hernieuwbare energie dankzij de indrukwekkende vooruitgang op het gebied van rendement in het afgelopen decennium. Nu de kosten voor het opwekken van zonne-energie blijven dalen voor woningeigenaren, bedrijven en gemeenschappen, wordt verwacht dat zonnepanelen in 2050 meer dan een kwart van alle stroom in de wereld zullen leveren. Of het nu gaat om woningen, scholen, universiteiten, stadions, ziekenhuizen, kantoren, gebedshuizen, supermarkten, luchthavens, industriële locaties, boerderijen of andere locaties: naar alle verwachting zal zonne-energie overal deel uitmaken van het leven van mensen.
Er is al meer dan 12 GW aan REC-zonnepanelen geproduceerd en wereldwijd geplaatst. Die wekken 19 TWh schone energie op en voorzien meer dan 18,5 miljoen mensen van stroom. Zo helpt REC om elk jaar miljoenen tonnen CO2-uitstoot te besparen en is het een betrouwbare pleitbezorger van zonne-energie, ook voor uw overstap op zonnepanelen. Als internationale pionier met Scandinavische roots en kantoren in de VS, Europa en Azië-Pacific is REC een naam waarop u kunt vertrouwen. Met de hoogwaardige producten van REC profiteert u van langdurige topprestaties voor uw zonne-installatie.

REC Alpha Pure-R zonnepaneel

Met een van ’s werelds meest geavanceerde celtechnologieën – gapless half-cut-heterojunctiecellen – levert de REC AA PURE-R 410 Black een vermogen tot maar liefst 410 Wp. 

Heterojunction (HJT) celtechnologie

Geen LID = geen vermogensverlies; je krijgt de energie waarvoor je betaalt Leidend temperatuurcoëfficiënt betekent meer energie bij stijgende temperaturen Meer vermogen voor grotere besparingen en versnelde terugverdientijd Met hoge vermogensdichtheid (watt/m²) genereren REC Alpha Pure en Pure-R panelen meer energie uit dezelfde oppervlakte, waardoor er meer uit beperkte ruimtes wordt gehaald De REC Alpha Pure-serie levert ongeveer 16% meer vermogen op je dak in vergelijking met conventionele panelen.

Kenmerken

  • Dit premium zonnepaneel behoort tot zonnepanelen met het hoogste vermogen en rendement
  • Full black door de Advanced Cell technologie
  • Lange productgarantie van 20 jaar
  • Panelen bevatten 81% minder lood, loodvrij onder RoHS voorwaarden

REC Certified Solar Professionals

Het REC Certified Solar Professional-programma is in het leven geroepen om zowel installateurs als eindklanten talrijke voordelen te bieden. Niet elke installateur mag zichzelf een ‘REC Certified Solar Professional’ noemen: de leden van het programma worden zorgvuldig geselecteerd en moeten een uniek certificeringsprogramma voor installateurs doorlopen. Via dit programma waarborgt REC dat de installateurs beschikken over de kennis en beste praktijken om REC-panelen te installeren. Zo kunt u erop vertrouwen dat u niet alleen hebt gekozen voor hoogwaardige REC-zonnepanelen maar ook voor een hoogwaardige installatie.

Waarom doet u er goed aan om te kiezen voor een REC Certified Solar Professional-installateur?

Product van topkwaliteit, installatie van topkwaliteit

Als eindklant weet u dat het paneel van topkwaliteit is én dat het wordt geïnstalleerd door een heel bekwame en goed opgeleide vakman. Dat is geruststellend.

Extra comfort

Geniet van de geruststellende zekerheid dat uw installateur zorgvuldig is geselecteerd, opgeleid en gecertificeerd door REC. Om een ‘REC Certified Solar Professional’ te zijn moet de installateur in staat zijn om onovertroffen service en betrouwbaarheid te bieden.

Uitgebreide garantie

Door te kiezen voor een REC Certified Solar Professional kunt u zonder extra kosten profiteren van REC’s unieke REC ProTrust Warranty-pakket. Met de REC ProTrust Warranty krijgt u 5 jaar extra dekking door de productgarantie (25 jaar in totaal) en tot wel 25 jaar dekking voor het geleverde werk*, bovenop de prestatiegarantiedekking van 25 jaar.

*Onderhevig aan voorwaarden. Zie REC-website voor meer informatie

Filters
Sorteren
Overzicht

Toevoegen aan projectlijst

Selecteer eerst een projectlijst
Projectlijsten
Vul een projectlijstnaam in