Zoeken

Wallbox

Wallbox heeft zich als doel gesteld om de manier waarop de wereld energie gebruikt te transformeren. Het bedrijf ontwerpt geavanceerde systemen voor energiebeheer en het laden van elektrische voertuigen. Deze systemen stellen gebruikers in staat om op een nieuwe manier om te gaan met het elektriciteitsnet.

Hoewel Wallbox zich bewust is van de uitdagingen die gepaard gaan met deze ambitie, gelooft het bedrijf dat innovatie niet tot stand kan komen zonder grenzen te verleggen. Wallbox is dan ook vastbesloten om de mogelijkheden van het laden van elektrische voertuigen te blijven uitbreiden en te verbeteren. Zolang er muren of 'walls' zijn om hen te inspireren, zal Wallbox out-of-the-box laders blijven ontwerpen om deze uitdagingen te overwinnen.

Wallbox Pulsar Plus

Klein maar krachtig

Wallbox Pulsar is ontwikkeld om je elektrische auto een krachtige slimme lader in een ongelooflijk klein formaat te geven. Hij is perfect voor dagelijks gebruik aan huis. De compacte afmetingen en het minimalistische ontwerp passen in elke garage en deze worden versterkt door de vele functies die op de myWallbox-app te vinden zijn.

Compact

Kleiner dan een broodrooster, lichter dan een laptop.

Krachtig

Tot 22 kW laadvermogen.

Verbonden

Verbind Pulsar met elk smart apparaat via Wi-Fi* of bluetooth en gebruik de myWallbox-app om je oplader eenvoudig te bedienen.

* Alleen beschikbaar voor Pulsar Plus

Beheersbaar

Plan laadsessies zodat je kunt profiteren van lagere tarieven tijdens daluren, controleer de status van je oplader en nog veel meer via de myWallbox-app.

Geschikt voor jouw EV

Pulsar is verkrijgbaar met laadkabels van type 1 en 2.

Duurzaamheid

Pulsar is gecertificeerd water- en stofbestendig met beschermingsklasse IP54 en IK08, waardoor hij zowel binnen als buiten veilig geïnstalleerd kan worden.

Pulsar Plus: Met nog meer functies

Pulsar maar met een grote PLUS. Naast alle functies van Pulsar is onze Pulsar Plus voorzien van Wi-Fi, DC-lekbescherming en beschikbaar voor Power Boost.

Power Boost

Maak je oplader nog intelligenter met de dynamic load balancing-oplossing die helpt om stroomuitval en verrassingen in de energierekening te voorkomen. Power Boost meet het live energieverbruik van je huis en past de laadsessie van je EV automatisch aan de capaciteit van het lokale elektriciteitsnet aan.

Wallbox Pulsar Plus

Wallbox Copper SB

Duurzaam en flexibel EV-laden

Wallbox Copper SB is ontworpen om veelzijdigheid, betrouwbaarheid en elegantie te bieden aan bedrijven die hun commerciële parkeerplaatsen willen elektrificeren. Dankzij het geïntegreerde stopcontact garandeert de Copper SB-lader de tevredenheid van EV-rijders. Hierdoor is EV-laden voor elk elektrisch voertuig op de markt mogelijk. Met de RFID kaartlezer kies je wie toegang krijgt tot je oplader en met de myWallbox-app maak je eenvoudig verbinding met de oplader.

Compact en bestendig

Het fantastische ontwerp heeft een certificatie met IK10-classificatie gekregen, waardoor het ideaal is voor buiten.

Gemakkelijk te installeren

Het clipsysteem en de eenvoudige bediening zorgen voor een moeiteloze en snelle implementatie van meerdere oplaadpunten.

Betrouwbaar

Een hoge uptime van de lader wordt bereikt met de tools voor bediening op afstand in het myWallbox-platform en door meerdere connectiviteitsmogelijkheden.

Flexibel

Dankzij het stopcontact kan elke EV worden opgeladen. De kabelvergrendelingsfunctie maakt het mogelijk om te wisselen tussen stopcontact en gekoppelde oplader om aan elke behoefte te voldoen.

Wallbox Copper SB

Wallbox Commander 2

Meer dan een oplader, een zakelijke oplossing

De Wallbox Commander 2 biedt bedrijven een gemakkelijke en betaalbare oplossing voor het slim opladen van elektrische voertuigen. Inclusief myWallbox voor bedrijven, vermindert deze EV-lader de totale investeringskosten voor installatie en stroomverbruik dankzij functies zoals slim laadbeheer, levenslange operationele ondersteuning en het activeren van opladen als inkomstenstroom.

De geavanceerde zakelijke functies van de Wallbox Commander 2 verlagen de installatie- en bedrijfskosten en bieden een inkomstenstroom. De EV-lader is altijd verbonden dankzij de out-of-the-box 4G-connectiviteit, inclusief een gratis simkaart en connectiviteitsabonnement. Ethernet- en wifi-opties zorgen voor een online oplader en een snelle oplaadtijd. De Wallbox Commander 2 is eenvoudig te delen dankzij beveiligde gedeelde toegang met wachtwoordbeveiliging, RFID-kaarten of de myWallbox-app.

De Wallbox Commander 2 is gecertificeerd water- en stofbestendig met beschermingsgraad IP54 en IK10, waardoor een veilige installatie binnen of buiten mogelijk is. Het bevat functies die toekomstbestendig zijn en biedt de nodige inzichten wanneer het tijd is om de infrastructuur uit te breiden. Load Balancing met Dynamic Power Sharing verdeelt de stroom over de aangesloten EV's in harmonie met het verbruik van de installatie, wat de initiële investering vermindert en onnodige stroom-upgrades voorkomt.

myWallbox zakelijke oplaadsoftware

Met het myWallbox Business-abonnement zijn de juiste tools beschikbaar om de operationele kosten te verlagen, waaronder gedetailleerde informatie over het verbruik en de gebruiksstatistieken van de oplader, beheer van toegangsrechten tot de infrastructuur, geautomatiseerde facturering voor sporadische chauffeurs en abonnementhouders, op afstand uitvoeren van firmware-upgrades voor opladers en gemakkelijke toegang voor gebruikers met de smartphone-app.

Wallbox Commander 2

Filters
Sorteren
Overzicht

Toevoegen aan projectlijst

Selecteer eerst een projectlijst
Projectlijsten
Vul een projectlijstnaam in