Zoeken

Projecten

Projecten RHB Techniek

RHB techniek heeft het pand van een transportbedrijf in Middelburg voorzien van 170 DMEGC zonnepanelen. Deze 170 panelen zijn aangesloten op twee stringomvormers van het merk SolarEdge.

Projecten Yellux

Een autobedrijf in Montfoort wekt vanaf heden haar eigen stroom op. De gedreven vakmensen van Yellux hebben het pand voorzien van een zonnepanelen installatie. Yellux heeft dit project vast gelegd in een impressie video.

Deze video kunt u op de projectpagina van Yellux bekijken.

Projecten El-Tec Elektrotechniek B.V.

El-Tec Elektrotechniek B.V. heeft haar eigen pand en de brandweerkazerne in Hattem voorzien van twee mooie solar installaties.

Op deze manier wekken zowel El-Tec Elektrotechniek B.V. als de plaatselijke brandweer eigen energie op.  

Bekijk hier beide projecten van El-Tec Elektrotechniek B.V.

Project VEM Installatie Techniek B.V.

Deze installatie is geplaatst door VEM Installatie Techniek B.V. op een schuin, EPDM dak.

Omdat de installatie is geplaatst op een schuin EPDM dak is er gekozen voor de QS ankers van Solar Construct Nederland. De QS ankers worden vastgeschroefd aan het dak, door daarna de QS manchetten over de ankers de leggen en vast te plakken aan het dak ontstaat er een waterdicht geheel. 

Bekijk hier het gehele project van VEM installatie Techniek B.V.

Projecten MB Zonnepanelen.

In 2019 en 2020 heeft onze partner MB Zonnepanelen twee mooie projecten afgerond. Het ene project in Waarder betreft een appartementencomplex en deze is afgerond in 2020. De ander betreft een boerderij langs de A12 bij Reeuwijk. De laatste heeft MB Zonnepanelen in 2019 afgerond.

Project Eternergy

Eternergy heeft in maart 2021 een bedrijfspand in Middelharnis voorzien van 42 DMEGC zonnepanelen. Een groot voordeel van deze installatie is dat hier Enphase micro-omvormers zijn gebruikt. Dit zorgt ervoor dat elk paneel gedurende de hele dag de maximale opbrengst realiseert. Door middel van monitoring kan de eindgebruiker de opbrengsten inzien.

Project SolarComfort B.V.

Solar Comfort B.V. heeft het bedrijfspand van Middelkoop in Culemborg voorzien van 744 DMEGC zonnepanelen, deze panelen zijn geïnstalleerd op twee verschillende dakhoogtes op onderconstructie van Solar Construct Nederland. Beide verkrijgbaar bij Navetto.

Project Vollezon B.V.

Vollezon B.V. heeft in januari 2021 op het pand van een zakelijke klant in Maasdijk een oost-west installatie met 84 zonnepanelen geplaatst. De panelen zijn aangesloten op twee stringomvormers, door middel van monitoring kan het bedrijf de opbrengsten inzien

Bekijk hier het gehele project van Vollezon B.V.

Project QueSolar B.V. Nijkerk

In september 2020 heeft QueSolar B.V. met een aantal bekende solar merken, die verkrijgbaar zijn bij Navetto, 12 rug- aan rug woningen de nieuwbouwwijk Heerensteeg in Nijkerk voorzien van oost-west installaties, waarbij elke woning apart kan worden gemonitord.

Bekijk hier het gehele project van QueSolar B.V.

Filters
Sorteren
Overzicht

Toevoegen aan projectlijst

Selecteer eerst een projectlijst
Projectlijsten
Vul een projectlijstnaam in