Zoeken

Taylor

Taylor is een jong high-tech bedrijf dat zich richt op het optimaliseren van de energieproductie van zonnesystemen. Het bedrijf ontwikkelt elektronica en software en werkt samen met betrouwbare partners voor de productie en verkoop van hun technologie. Taylor is een spin-off van de Technische Universiteit Eindhoven en bevindt zich in het hart van de "brainport" regio, bekend om zijn innovatieve organisaties zoals Philips, ASML en NXP.

Taylor levert elektronica aan fabrikanten van zonnepanelen en gateways en software aan installateurs van zonnesystemen. Ze bieden ook lokale pre- en aftersales serviceteams ter ondersteuning van installateurs. Samen biedt Taylor dakeigenaren de volgende generatie zonnetechnologie, waarmee ze meer stroom uit hun dak kunnen halen en real-time inzicht kunnen krijgen in hun zonnesysteem.

Met Taylor Cell String Optimizers (CSO's) kan de opbrengst van individuele zonnecellen worden geoptimaliseerd, wat tot 20% meer energie kan opleveren in vergelijking met normale zonnepanelen. Een cell string is een rij zonnecellen die in serie met elkaar zijn verbonden en die de output van de zonnemodule bepalen. Met Cell String Optimization kan elke Cell String afzonderlijk worden geoptimaliseerd, wat resulteert in meer vermogen in omstandigheden met schaduw en bij cel degradatie over een langere periode. Dit zorgt er ook voor dat hotspots worden voorkomen en dat de zonnepanelen automatisch worden uitgeschakeld bij te hoge temperaturen, waardoor het (brand)risico wordt verlaagd.

Zo leveren wij bijvoorbeeld de DMEGC 370wp zonnepanelen met geïntegreerde CSO's, waardoor de energieopbrengst van elke Cell String afzonderlijk wordt geoptimaliseerd.

Filters
Sorteren
Overzicht

Toevoegen aan projectlijst

Selecteer eerst een projectlijst
Projectlijsten
Vul een projectlijstnaam in